Marsa ispustila dva boda kod kuće

 SLAVONSKI BROD- U 19 kolu 3. HNL istok, NK Marsonia ugostila je NK Bedem iz Ivankova i odigrala neriješeno rezultatom 1:1. Utakmica je počela minutom šutnje za prerano preminulog bivšeg trenera Oriolika Josipa Mazora te povodm sutrašnje godišnjice tragično preminulog igrača Marse Brune Bobana.


U prvom poluvremenu Marsonijini igrači su kontrolirali sredinu terena pa donekle i utakmicu i imali par prigoda, no završnica je opet bila loša. Ipak , u 44. minuti, na dodavanje Sivrića Gudelj pogađa za 1:0 i s tim rezultatom odlazi se na odmor.


Isti igrači, već početkom drugog poluvremena, opet su u akciji, ali ovaj put Gudeljov udarac odlazi iznad gola. U 52. minuti događa se ključan trenutak koji je vjerojatno i usmjerio daljni tijek utakmice. Balentović dobiva na sredini terena drugi žuti odn. crveni karton po mišljenju većine prestrogo i u svakom slučaju „nedomaćinski“. Marsa prestrojava svoje redove, gosti napadaju i bilježimo akcije Smolčića i Ujvarija u 65 odn. 71. minuti koje završavaju neprecizno. U 84. Gudelj prodire s lijevog boka, Mišić ga prati, ali Gudelj odlučuje pucati sam i golman brani. Gosti kažnjavaju neiskorištene prigode te u 85. minuti Mrdeša poravnava rezultat na 1:1. Konačni rezultat je ipak mogao otići na stranu domaćina jer u 90.minuti, Gudelj puca iz slobodnjaka, lopta se odbija od grede prema crti i većina kaže da postiže gol. No, suci procjenjuju da lopta nije prošla gol-crtu, a njihova riječ je ipak zadnja tako da utakmica završava neriješeno.


Još „vruć“ poslije utakmice, trener Marse, Ciro nam je rekao –Gostima čestitam na bodu, žao mi je što nismo preki
nuli njihov niz neporaženosti. Imali smo donimaciju, kontrolu igre, dobili smo drugi žuti karton, po meni prestrog, ali neću o suđenju iako mislim da je to odlučilo utakmicu. Što se tiče Gudeljovog slobodnog, ne mogu ništa reći, nisam još vidio snimku. Ovako „požutjeli“ i ozlijeđeni, skrpat ćemo se nekako i idemo odigrati utakmicu u Jurjevcu. Katanić se vratio, mladi treniraju pa ćemo nešto iskombinirati, imamo tjedan dana vremena. Čestitao bi dečkima na borbi, napravili smo dosta šansi, nismo ih realizirali, ali sve je to nogomet. Odigrali smo neriješeno, izgubili dva boda i to je to. no, kako sam rekao prije dva mjeseca, idemo utakmicu po utakmicu pa ćemo vidjeti gdje će nas to dovesti – završio je Ostojić.

/Dinka Tadić/